Minipiscina SPA Refresh

Minipiscina SPA Refresh

Cursul de schimb la care se calculeaza preturile produselor : Cursul BNR

Minipiscina SPA Refresh imbina calitatea tehnica ridicata cu o estetica deosebita care va conduce catre momente perfecte de relaxare, ideala pentru a da un refresh dupa o zi incarcata.
Va ofera un aspect rafinat si armonizeaza cu imprejurimile. Transforma gradina si terasa in locuri confortabile, cu o personalitate deosebita si ideala pentru wellness.
Disponibilitatea culorilor:

·         interior shell black si fatada neagra 

 photo Refresh_zpsmyxymyap.jpg

·         interior shell white si fatada gri 

 photo refresh 3_zpsyljqomrv.jpg

·         interior shell blue si fatada maro

 photo refresh 6_zpsijie3f0h.jpg

Dotari si beneficii:
    Cromoterapie                   Sistem de Muzica MP3                              Sistem de control Balboa USA 
    Intretinere gratuita          Transport gratuit                            Garantie 4 ani

Ideala pentru 6 adulti, acesta minipiscina SPA vine echipata cu tehnologii inovatoare realizate special pentru a spori momentele de relaxare.  
Minipiscina SPA Refresh este dotata cu echipament Balboa de ultima generatie, panouri de semiconductori si controlere care nu au piese in miscare, asigurand fiabilitate, incredere si usurinta in utilizare. Balboa USA, cel mai mare producator de sisteme electrice de control pentru minipsicine SPA este recunoscut ca lider pentru inovare.
Relaxarea va fi dusa la un alt nivel oferind un plus de confort prin dotarea cu Led-uri multi-colore in zona picioarelor, liniei de plutire si in colturi care vor spori placerea utilizatorilor atunci cand folosesc minipiscina. Momentele de relaxare vor fi completate perfect prin echiparea minipiscinei cu sistem de muzica MP3. Muzica fiind un alt mod de a spori placerea in timp ce va relaxati in SPA. Muzica Downtempo poate sincroniza creierul cu ritmul muzicii, facilitand crearea de unde cerebrale alfa. Aceste unde alfa sunt adesea prezente atunci cand suntem treji, dar relaxati. Ascultand soft jazz, mai ales combinat cu sunetele naturii, cascade sau tunete ofera momente deosebit de placute.
Intretinerea minipiscinei nu a fost niciodata mai simpla! Panourile laterale si treptele nu necesita intretinere speciala, intrucat este folosit un compozit de lemn in loc de lemn veritabil care trebuie tratat. Lemnul natural poate putrezi si se poate deforma in timp. Aceste panouri laterale si trepte din compozit, nu putrezesc favorizand durata de viata a minipiscinei, mentinand-o cu un aspect de nou pentru foarte multi ani. Daca apar deteriorari la panoul lateral al minipiscinei, inlocuirea acestuia este foarte usoara, rapida si mult mai ieftina decat intretinerea lemnului.
Minipiscinele SPA din Gama Premier sunt ideale pentru a oferi momente de bunastare. Gama Premier ofera solutii bazate pe spatiul disponibil, tip de utilizare si de design. 

Numar de persoane
Nr. de persoane 6
Detalii
Curent necesar 32AMP
Dimensiuni 2000mm x 2000mm x 900mm
Greutate 400 kg
Incalzitor 3kw Balboa
Locuri in Sezut 5
Locuri Intins 6
Lumini LED Mulit coloured LED lighting footwell and waterline
Panou de Control Balboa USA
Pompa de Recirculare 1x 0.5cp
Tetiere 3
Total jeturi 48
Optiuni standard
AUX Music Da
Capac izolat termic Da
Cascada Da
Difuzoare laterale Da
Led-uri Multi-Color Da
Trepte Da

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

0 Product(s) Sold
  • 4.999,00€
  • Fără TVA: 4.200,84€

Opţiuni disponibile