Minipiscina SPA Roma

Minipiscina SPA Roma

Cursul de schimb la care se calculeaza preturile produselor : Cursul BNR

Minipiscina SPA Roma prezinta toate caracteristicile unui produs profesionist gandite special pentru momentele de relaxare si deconectare.
Oferind o experienta cuprinzatoare, minipiscina Roma este un SPA minunat pentru relaxarea ta impreuna cu prietenii sau familia.

·         interior shell black si fatada neagra

 

·         interior shell white si fatada gri

Dotari si beneficii:

    Cromoterapie                   Sistem de Muzica MP3                              Sistem de control Balboa USA 

    Intretinere gratuita          Transport gratuit                            Garantie 4 ani

Spatiu ideal pentru 6 adulti, echipat cu tehnologii inovatoare realizate special pentru a spori momentele de relaxare.  
Minipiscina SPA Roma este dotata cu echipament Balboa de ultima generatie, panouri de semiconductori si controlere care nu au piese in miscare, asigurand fiabilitate, incredere si usurinta in utilizare.
Balboa USA, cel mai mare producator de sisteme electrice de control pentru minipsicine SPA este recunoscut ca lider pentru inovare.
Relaxarea va fi dusa la un alt nivel oferind un plus de confort prin dotarea cu Led-uri multi-colore in zona picioarelor, liniei de plutire si in colturi care vor spori placerea utilizatorilor atunci cand folosesc minipiscina.
Momentele de relaxare vor fi completate perfect prin echiparea minipiscinei cu sistem de muzica MP3.
Muzica fiind un alt mod de a spori placerea in timp ce va relaxati in SPA. Muzica Downtempo poate sincroniza creierul cu ritmul muzicii, facilitand crearea de unde cerebrale alfa. Aceste unde alfa sunt adesea prezente atunci cand suntem treji, dar relaxati. Ascultand soft jazz, mai ales combinat cu sunetele naturii, cascade sau tunete ofera momente deosebit de placute.
Intretinerea minipiscinei nu a fost niciodata mai simpla! Panourile laterale si treptele nu necesita intretinere speciala, intrucat este folosit un compozit de lemn in loc de lemn veritabil care trebuie tratat. Lemnul natural poate putrezi si se poate deforma in timp. Aceste panouri laterale si trepte din compozit, nu putrezesc favorizand durata de viata a minipiscinei, mentinand-o cu un aspect de nou pentru foarte multi ani. Daca apar deteriorari la panoul lateral al minipiscinei, inlocuirea acestuia este foarte usoara, rapida si mult mai ieftina decat intretinerea lemnului.
Minipiscinele SPA din Gama Premier sunt ideale pentru a oferi momente de bunastare. Gama Premier ofera solutii bazate pe spatiul disponibil, tip de utilizare si de design. 

Numar de persoane
Nr. de persoane 5
Detalii
Curent necesar 32AMP
Dimensiuni 2200mm x 2200mm x 950 mm
Greutate 400 Kg
Incalzitor 3Kw
Locuri in Sezut 3
Locuri Intins 2
Panou de Control Balboa USA
Pompa de Recirculare 0.5 CP
Pompe de Apa 2 x 3 CP
Tetiere 3
Total jeturi 50
Optiuni standard
AUX Music DA
Capac izolat termic DA
Cascada DA
Difuzoare Pop-UP DA
Filtrare dubla DA
Led-uri Multi-Color DA
Tava Etanseizatoare DA
Trepte DA

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

0 Product(s) Sold
  • 5.780,00€
  • Fără TVA: 4.857,14€

Opţiuni disponibile